FAQ

Veelgestelde vragen

  • Je geniet van een super prijs-kwaliteitverhouding;
  • Met vragen kun je direct terecht bij je accountmanager;
  • Garanderen wij een product dat moeiteloos het vergelijk met de grotere kwaliteitsmerken zal doorstaan;
  • Ben je gegarandeerd van een snelle levering dankzij onze eigen grote voorraad. 

Leuk dat je geïnteresseerd bent om lid te worden van onze Bella Vista familie! 

Neem telefonisch of per mail contact met ons op. Wij nodigen je graag uit voor een kopje koffie bij ons in Helmond. Op deze manier kun je met eigen ogen de kwaliteit van onze producten ervaren.   

Je bestelling kun je per mail (info@bellavista-veranda.nl) aan ons doorgeven. Uiteraard helpen wij je ook graag verder bij ons op kantoor.

Binnenkort wordt het mogelijk om te bestellen via de webshop. Houd voor meer informatie omtrent de lancering onze website in de gaten. 

Nee, wij zijn een groothandel. Dit betekent dat wij leveren aan bedrijven binnen de outdoor living branche. Wil je graag dealer worden? Neem dan contact met ons op. 

Op onze productenpagina vind je een overzicht van ons assortiment. Ben je op zoek naar iets specifieks? Neem dan contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Voor onze klanten is dat de grote prijs-kwaliteitverhouding. Doordat wij zelf veranda’s hebben geplaatst weten wij wat belangrijk is voor de klant én voor de leverancier.

Onze veranda’s zijn zo geproduceerd dat alle toevoegingen zoals glazen schuifwanden en spies daar naadloos in kunnen worden verwerkt. Dit geeft het eindproduct een nog professionelere uitstraling.

Het verschil is dat wij top kwaliteit leveren voor een kleine prijs. Niet voor niets behoort onze prijs- kwaliteitsverhouding tot de beste in de markt.